Rabu, 28 Mei 2014

Segmen Blogwalking by Izzati Amira

Assalammualaikum

Apa khabar??? Selamat petang :) 
Petang ini mari bersegmen daripada blogger Izzati Amira 

Klik SINI untuk join

Dah klik ..mende ni yang keluar..benarkah???

Wish me luck >_<

Sekian

25 ulasan:

  1. Hye..singgah dari segmen yang sama..done follow awk..good luck..

    http://cintanelly.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yang sama. good luck :) jangan lupa singgah ye.

    http://zakira-afina.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  3. thank you for joining Alynn ..heeee (:

    BalasPadam
  4. Cik Oren datang membalas kunjungan. :) Selamat bersegmen.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum.. wawa blogwalking kat sini^^ datang dari segmen yang sama, selamat berblogging ^______^

    http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  6. Selamat Bersegmen and All the best!!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  7. Salam dan hai. datang menyinggah dari segmen yg sama jugak. gudluck ! :D
    http://manislolipop47.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  8. salam mesra..

    datang singah dari segmen yang sama.
    happy blogwalking.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/29/segmen-blogwalking-izzati-amira/

    BalasPadam
  9. Salam :) Wan singgah dari segmen yang sama :)
    segmen blogwalking by izzati amira
    good luck ea :)

    BalasPadam
  10. cik lisa singgah melawat, yuhuu! apa khabar? hehe. salam perkenalan, dari segmen yang sama. hikhik (http://www.ciklisa.com/segmen-blogwalking-by-izzati-amira/)

    BalasPadam
  11. singgah dr segmen yang sama :)

    BalasPadam
  12. singgah dari segmen sama..jom singgah blog kita pula..hehe :)

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  13. salam..ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...nanti boleh la follow dan join segmen yg ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  14. kita singgah sini :D dari segmen yang sama..
    follow sini jugak ~ jemput singgah and follow kite <3

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum.. singgah pagi & done follow awak.. :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira_4.html

    BalasPadam
  16. good luck dan selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  17. dila datang ke mari :)

    jemput datang ke blog :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. salam,
    singgah dr segmen yg sama.
    done follow :)

    http://raingers90.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  19. Datang dari segmen yang sama ^^ Btw, anda ditagged (http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html)

    BalasPadam
  20. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  21. Salam kunjungan. Saya singgah dr segmen yg sama. Done follow your writer. Jemputlah dtg yek. :)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam
  22. Assalamualaikum..selamat berpuasa.
    baru ada masa nak berblogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    BalasPadam