Khamis, 26 Jun 2014

Ku Menantimu Ramadan :")

Assalammualaikum ...

Ingatlah ramadan yang dtg hanya setahun sekali . 
Laksanakanlkah ibadah kita dengan sebaik mungkin
Aku hanyalah insan biasa yang sentiasa mengharapkan redho dan rahmat-Mu , Ya Allah.

Selagi kita bernama manusia selagi itu kita seorang pendosa. :')




Ku menantimu
Saban waktu
Bangkit jiwaku

Kau suluh hatiku
Dengan sinar
Kudus kasihmu

Ku harap kan terus
Bersamamu selamanya

Ramadan, Ramadan
Ramadan di hati
Ramadan, Ramadan
Ku mohon usah pergi

Rahmat melimpah
Damainya ku rasakan

Ramadan bulan al-Quran
Mendidik jiwaku
Menyuburkan iman

Ku harap kan terus
Bersamamu selamanya

Ramadan, Ramadan
Ramadan di hati
Ramadan, Ramadan
Ku mohon usah pergi

Sememangnya kau ku nantikan
Hadirmu hidupkan suram di jiwaku
Dan ku berjanji
Akan ku teruskan
Semangatmu itu
Sepanjang hidupku
Oh Ramadan

Ramadan, Ramadan
Ramadan di hati
Ramadan, Ramadan
Ku mohon usah pergi

Jazakumullah Khairan Kathira

First Giveaway : Fariza - Warna-warni Kehidupan

Assalammualaikum 

Jom ber-GA ..hehe..

Bismillahirrahmanirrahim.



Klik SINI untuk join

Banyak hadiah yang best2 tapi hati aku berkenan yg ini . >_<

Saya nak hadiah NO.5 !!! :)



Doakan eh . :D

Jazakumullah Khairan Kathira

Rabu, 25 Jun 2014

Terima Kasih !!!

Assalammualaikum 

Sudah berminggu tak mengupdate blog. Jadi inilah yang kite terjah dulu masa kite log in .. Komen2 yang xsempat berbalas kite bls . Terima Kasih ya. :)) .





Cek pula pada cbox. Eh !! adik Nik ada bg mesej lah . Ada jugo insan yang rindu dgn entri kite yang xde la hebat mane. Al-merapu meraban sesuka hati sahaja tgn ni menaip ..T_T .

Kepada yang tinggalkan jejak kt cbox..kite belum sempat nak BW lg.. In shaa Allah plan2 kayuh ...enjin baru nak panas balik dgn blog ni.. =.='

Dalam sepi-sepi tak update blog pon ada juge yang sudi follow blog kite ni .
Terima Kasih yar :))



Jazakumullah Khairan Kathira

psst!!! kalau xbest jgn kutuk ea sekurang-kurangnya bagilah saya kata-kata semangat yang membina :) 

Selasa, 3 Jun 2014

SEGMEN : BLOGLIST MAY-JUN 2014 BY YONG

Assalammualaikum

Moh ler join ini segmen :D

Klik SINI untuk join :)

Nyatakan sejak bila anda berblogging???

2011 ada tapak blog tapi aktif berbloging sejak 27 Januari 2012 >_<

Tarikh tutup : 15 JUN 2014

P/s : page saya belum sempat like lagi . >_<
(saya akan maklum jika da like)

Jazakumullah Khairan Kathira