Rabu, 17 September 2014

Hot ! Craft Zone

Assalammualaikum


ENTRI PENGENALAN 

Selamat Petang...Petang ini, Lynn nak story part time job Lynn selain berbloging :D . Pada bulan  Ramadhan , bulan yang penuh dengan keberkatan, Lynn menceburkan diri dalam seni craft felt (skema pula rasa ayat ni) U_U . Pada mulanya hanya untuk suka-suka dan sudah lama tidak mengkreatifkan jari-jemari ini. Tidak dijangka akan mendapat sambutan yang baik daripada rakan-rakan . Hope selepas ini semkain berkembang la >_< .Alhamdulillah. Lynn suka sgt bila kita buat dan org yang memakainya suka. Rasa berbaloi sgt2 . Bagi penggemar benda-benda yang comel pasti suka membeli dan memakainya. :). Alhamdulillah . Hari demi hari Lynn sentiasa memperbaiki hasil kerja tgn Lynn . Ini adalah diantara hasil yang Lynn perolehi.

First sekali :


1) FELT BROOCH RIBBONLink serba sedikit sebelumnya di SINI 

2) FELT KEYCHAIN CINDERELLA DRESS

Ini adalah keychain percubaan sahaja untuk majlis yang bakal berlangsung .

3) FELT KEYCHAIN ANIMAL

4) FELT BROOCH ROSE
5) FELT BROOCH ANIMAL


 6) COVOCATION FLOWER FELT


bahagian belakang adalah menggunakan kain satin berwarna gold.

7) CONVOCATION LOVE WITH NAMEKenapa ada ribbon pink di tengah-tengah love itu. Sebenarnya small pillow love ini boleh ditanggalkan dan boleh dijadikan keychain. digantung di dalam kereta, bilik dll. Klau mahu dibiarkan begitu sahaja pun boleh .

8) SMALL WEDDING PILLOW KEYCHAIN 


Sekarang tengah busy dengan hadiah craft untuk pillow wedding gift . Dan ini adalah diantaranya.

Lynn bukan tertumpu pada craft menggunakan kain felt sahaja. Lynn juga menggunakan kain cotton dan kain satin. Masih dalam pembikinan dan perlu disiapkan awal bulan Oktober ini. Semoga segalanya berjalan dengan lancar dan terima kasih kepada yang mempercayai hasil kerja tgn Lynn :) .


Jazakumullah Khairan Kathira

Tiada ulasan:

Catat Komen