Khamis, 20 November 2014

Wordless #5 : What'sApp vs Telegram

Assalammualaikum

Anda ada whatsapp??? if tidak ada mcm satu kepelikan. Zaman it zaman moden sumenye di hujung jari sahaja. Alynn pernah dipandang pelik bila rakan-rakan tanya ada whatsapp x? Alynn jawab tak de..belum nak ada lagi . Rakan-rakan pandang dengan pandangan yang pelik sambil berkata yek yek je tak de... T_T. So sekarang rakan-rakan xde nk pelikkan dan cemikkan muka lagi da.. Den pon da hado :P..

What'sApp vs Telegram 

Time kerja pun apa-apa info terut direct pada whatsapp . So tidak ada alasan info yang diberi tidak sampai ...hehe... =,=''

2 perkara wajib gadget yang wajib ada di hp Alynn "WHATSAPP & TELEGRAM"


Carian Pak Google :-p

So sekarang segala urusan telah beraleh kepada TELEGRAM... lebih ramai ahli dan tak perlu nak update je macam whatsapp. Pegawai yang pantau kami pun tak perlu pening-pening nak bg info byk kali. Apa yang Alynn tidak suke urusan kerja pun boleh sembang di group kerja.. PM personal kan boleh ... urusan kerja khas utk urusan kerja sahajalah..Buat orang keliru jek .(Kot ada yang terlurus bendul) =,=''

Whatsapp guna juga tetapi more pada group yg kecil . Pssst...byk plak group kat whatsapp kebiasaanya jadi silent reader jek ... hehe .. =,='' Mencelah tu ada tapi jarang sekali ..huhu..

Member2 ramai pengguna whatsapp... bila tengok member telegram semuanya rakan sekerja aje... hihi..

Sekian, sharing petang >_<

Jazakumullah Khairan Kathira


5 ulasan: