Isnin, 10 November 2014

Blog Walking bersama RedBellas : Dream Escape

Assalammualaikum 

Terima Kasih kepada Tuan Blog http://faridaredbellas.blogspot.com .
Lynn jadi teruja pula bila bercerita mengenai "DREAM ESCAPE" Sememangnuya semua insan mempunyai tempat-tempat yang diidam-idamkan nak pergi. Begitu juga Alynn.

So . Lynn nak pergi KOREA!!! negara 4 musim .
 Mula jatuh hati nak pergi Korea bila tgk cerita "Winter Sonata" & "Kimchi Raya"
 tambah-tambah termelekat dengan cerita Running Man . 
(Ubat gelak tak igt dunia) isk isk isk ...
Bila tah nak taubat t_t



Untuk ketahui mengenai segmen ini boleh klik sini-> http://faridaredbellas.blogspot.com


Nami Island 




Paling suka musim bunge ..feling2 romantik gitu. Oh Melting Melting...
Nak Honeymoon di sini lah nti ..keh keh keh :P
So amatlah sinonim dgn Tuan Blog yang Love sgt dgn Bunga >_<


Tempat-tempat lain Lynn dok skodeng blog ni.. hihi ..
Pemandangan yang mereka ambil tersgtlah cantik..

Melting melting oh melting .. :)




SubhanAllah...indah sungguh ciptaan Allah.. :)

Terima Kasih sudi baca blog kita... kalau yang dah pernah pergi Korea tu 
Tahniah lah ea.. I'm Jeles ..huhu

#Setiap insan pasti ada impian masing2 dan ini diantaranya dan tak lupa juga kepada rukun Islam yang ke-5 menunaikan Haji - Mekah . Semoga hajat ku tercapai untuk ketempat ini . Semoga diriku ini diberi kesihatan yang sihat untuk melaksanakan perintah daripada-NYA. In Shaa Allah .

                                            "Jazakumullah Khairan Khathira"


3 ulasan:

  1. Korea.. tempat yang cantik jugak...

    singgah dari segmen yang sama...

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/11/blog-walking-bersama-redbellas-dream.html

    BalasPadam
  2. uwarghhh.. tak jadi nak join... dah tulis separuh tapi terhenti.. since terlampau banyak sangat benda nak tulis sampai jadi serabut.. ahahaha

    tapi tempat yang paling Misaki nak pergi, semestinya Jepun.. seluruh Jepun a MUST TRIP XDD ahahaha

    especially keseluruhan Tokyo (of cos sebab ada banyak barang yang Misaki WAJIB beli), Kyoto (waktu musim luruh memang terbaik), HOKKAIDO!!! and ALL!!! Semua tempat kena pergi!! XDD ahahahaha... t]and setiap musim kena pergi.. mwahahahaha XDD

    BalasPadam
  3. terima kasih join.. sy dah update senarai peserta terbaru.

    BalasPadam