Khamis, 25 September 2014

Quiling Art Design for Gift

Assalammualaikum 

Apa khabar???   Lynn nak share mengenai quiling art design for gift . Nama seni pun dah unik dah hasilnya lagilah unik dan menarik . I can't imagine, superb boleh jadi secantik itu dengan hanya gulung-gulung kertas dan tampal. 

Sebelum itu , bagi yang tidak pernah tahu apa itu quiling meh sini Lynn terangkan (hasil carian pak google) hehe

Quiling adalah teknik gulung-gulung kertas 
(nampak simple tapi hakikatnya menguji kesabaran hehe.. Lynn da try buat dah hasilnya kurang kemas tidak seperti hasil si Izwan) grrr T_T .

If nak lebih mudah kena lah ada alatannya baru quiling yang dihasilkan nampak lebih berkualiti.
antara alatan untuk quiling boleh rujuk di sini -Quiling

Lynn nak tunjuk hasil kerja daripada sahabat Lynn . Yang bestnye art ni dihasilkan oleh seorang lelaki. Mari kita lihat hasil kerja tangan daripada Izwan Hamzah .(nama macam retis) Hehe.







Boleh dijadikan prop tunang, kahwin & hiasan.

Kad birthday daripada hasin quiling

wedding card for gift

frame pun ada.



Minat dengan hasil quiling ini???

 Hubungi Izwan Hamzah di
Facebok -> http://www.facebook.com/hope.izwan
Instagram -> littlehopearts

Jazakumullah Khairan Khatira 

Tiada ulasan:

Catat Komen