Khamis, 10 Julai 2014

Segmen Jom Blogwalk ! by Mellya

Assalammualaikum

Tuan Tanah blog INI telah menjemput . Bagi tidak menghampakan beliau saya join :) .
Terima Kasih ya! xjemput pun join jugok ..hehe

Assalammualaikum.


KLIK BANNER UNTUK JOIN


TAMAT 24 JULY 2014.

Jazakumullah Khairan Kathira



4 ulasan:

  1. Salam sis, ryn dari segmen yang sama jugak.. hehe
    Ryn nak tanya.. segmen blogwalk ni untuk ape je ye? Ryn baru first time join segmen blogwalk ni, so tak tau laa.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam ryn.., dr apa yg kite fhm..BW ni lah mase kita dpt bersuai kenal dgn blogger2 di samping dpt Menarik minat pelawat >_< & Mencari follower ^_^ .
      ~Eratkan hubungan silaturrahim~ ... join je tyn ..kite ni pun msih baru dlm join segmen2 ni ..heee

      Padam
    2. Ohh macam tu ke.. betul jugak erkk.. ryn pon rasa seronok pulak nak join segmen2 ni semua.. btw thanks sis, ryn tahu ada segmen2 ni semua pon dari blog sis lorhh.. hehee

      Padam
  2. selamat berblogwalking :)

    BalasPadam