Isnin, 7 Julai 2014

Blogwalking Time !

Assalammualaikum ..

Salam ramadan ke-9 !
Apa habak? Hope sihat2 belaka na... >_<


Berjalan-jalan di alam maya ~hihiiii~

Fuh ! petang ni blogwalking . Ada lagi yang tak sempat BW.
Apa yang aku suka bila BW...

First !
Ofcoz tinggalkan jejak aku jenjalan kat blog orang dan yang paling paling aku suka sekali main2 dgn emotion kat c-box yang ad mcm2 emotion . comel! hahaha.
Kalau yang xde emotion yang comel2 pun guna juga emotion biasa .

Faedah  Blogwalking :

Menarik minat pelawat >_<  & Mencari follower ^_^ . 
~Eratkan hubungan silaturrahim~

Boleh join GA, segmen & contest ..Seghonok even jrg2 nak bertuah o.O T_T

Saja suka suki jenjalan blogger lain disamping itu kita dpt mcm2 ilmu.
 Ye dak ??? :D


Ok tu jelah, bg aku yang sempat dicoretkan.
Kalau ado lagi boleh tambah !
hehe

Jazakumullah Khairan Kathira








6 ulasan:

  1. hahaha main2 emotion ehh? :p
    thanks singgah blog kite..

    BalasPadam
  2. berblog walking kena lah rajin kan? hehe

    BalasPadam
  3. wa'alaikumussalam.. :) Salam Ramadan sis Alynn ^__^

    BalasPadam