Isnin, 28 April 2014

Segmen First Anniverssary Blog Asha-Iya

Assalammualaikum ...

First time nak join ni bende2 mcm ni.. Nampak menarik pulok... hu .. Dgn lafaz Bismillahirahmanirrahim ~


Segmen First Annivessary Blog Asha Lya

Kita memang suka tepek pic besau2 kat blog . 
Nampak jelas dan berpuas hati :D

Sejujurnya kita ni xtahu mcm mana nak buat klik banner trus keluar link. Hik hik . dah bertahun berbloger  pon x pandai2 lagi . Yelar ..utk blog alynnazfiz terhasil pun utk bacaan dan tatapan  sendiri dan mana yang dtg menyinggah ke blog kita. Kita ucapkan Syukron. ^_^ .
Asha-Iya ni baru 1 tahun berbloger dah meriah dah blog nye
Superb Duper 
>_<

Tahniah pada Asha Lya.
Happy Anniverssary yup :D

ADA HADIAH TAU!!!
walaupun adiah nya simple but i loike!!!

Agak2 bertuah x kita?
Ada rezeki ada lah :D

Perkara yang baik elok dikongsikan bersama  :D

Sekian~




4 ulasan:

  1. Singgah dari Segmen yang sama...Good luck Alynnaz

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih :) dan salam perkenalan ...

      Padam
  2. Salam Lya blogwalking peserta..terima kasih sudi meriahkan segmen Lya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam Lya .. sama-sama dan salam ukhwah :)

      Padam